Tips om hjælp sequined Materiale

February 17 by admin

Tips om hjælp sequined Materiale


Oprindeligt betyder "mønt", pailletter får deres navn fra de metalliske diske, de kopierer. Disse skinnende dekorationer er en fantastisk måde at tilføje nogle glitter og glamour til et kostume eller fest outfit. Fås i et væld af størrelser, farver og former, pailletter blænde når tilføjet til tøj, tasker eller tilbehør. Syning pailletter på materiale selv kan tage flere timer, end det er værd. Mange stof butikker tilbyder en bred vifte af sequinned materielle stilarter, så Crafters at fjerne monotoni syning pailletter og fokusere på den sjove del --- arbejde med funklende stof.

Typer af Sequin Materiale

De teknikker, du skal bruge arbejde med disse sarte stoffer afhænger af stil sequinned materiale, du bruger. Der er to hovedtyper af sequinned materiale, en featuring de blanke skiver limet på toppen af ​​stoffet, og den anden byder syning gennem midten af ​​diskene. Den limet udgave sidder normalt oven på et trøje eller lignende strækstof, med bittesmå pailletter dækker hele materiale. Den anden stil er fastgjort i en tre-prong eller kæde syning mønster til stoffer som crepe, chiffon og silke.

Design af mønster

Når finde ud af hvad type projekt at fuldføre med din sequinned materiale, vælge et mønster med færrest sømme. Plastskiverne af sequinned materiale er ofte vanskelige at sy gennem et lag, så færre sømme betyder færre fordoblet lag at skulle forsøge at sy igennem. Design dit projekt med lynlås og krog og øjne i tankerne, da disse er de bedste lukninger til sequinned materiale. Fordi stretch paillet stof udvider i bredden, men ikke længde, så sørg for at tage højde for stretch forskelle i mønster målinger.

Skæring Sequin Materiale

Skæring gennem sequinned stof kan præsentere mange udfordringer afhængigt af typen af ​​sequinned materiale, du bruger til et projekt. Skæring direkte gennem kæde syet pailletter løsner ikke kun de to pailletter, du har skåret mellem, men kan potentielt ødelægge en hel række af dekorationer. Målet for at skære nedenunder pailletter og i mellem paillet rækker for at undgå at løsne en stor kæde af pailletter på materialet.

Syning Sequin Materiale

For at undgå at sy gennem dobbelte lag af pailletter, kan skiverne skrælles eller klippede ud i områder, hvor sømmene skal sys. Hvis området synes tom efter sømme er syet, kan diske udskiftes til at udfylde huller ved at genanvende dem med lim eller hånd-syning. En alternativ, men også kedelig teknik, er at aflevere sy sømme ved at løfte pailletter og syning under og omkring paillet kanter. Hvis syning nål bliver gunky fra den klæbende bruges på stretch paillet stof, sy materialet ved hjælp af en waxed papir dæklag. Vokspapir renser nålen med hver incision og kan rives væk fra paillet materiale Efter syning er færdig.

Related Posts