Sådan bruges en Lattice panel

May 3 by admin

Sådan bruges en Lattice panel


Lattice paneler er billig, let, attraktivt og langvarig. De kommer i bambus eller cedertræ og kan købes på ethvert hjem forbedring butik eller lumberyard. Utility udstyr, central air condition, papirkurven og genanvendelse dåser og under-rum af en veranda eller dæk alle negativ indflydelse fortovskanten appel af et hjem. Dækker de udvendige skampletter med gittermaster paneler øger fortovskanten appel og dermed værdien af dit hjem.

Instruktioner

1 Vedlæg nytte udstyr og andre grimme elementer omkring gården med gitter. En gasmåler sidder blandt pænt trimmede buske er et almindeligt syn, som er centrale klimaanlæg og korte telefon indlæg. Mange husejere har en plads ved siden af ​​deres hjem, hvor de bringer deres trashcans og genanvendelse placeringer. Selvom det er nødvendigt, disse er alle eyesores der mindsker dit hjem appel og reducere dens værdi. Alle disse kan imidlertid være skjult i et gitter panel kabinet. Et pænt konstrueret gitter panel kabinet både beskytter det udstyr, det er omslutter og tilføjer til appel af din ejendom.

2 Dæk rummet under din veranda eller dæk. Rummet under en veranda eller dæk er vanskeligt at opretholde, især hvis det sidder så lav til jorden, at man skal bøje eller kravle at komme ind. Fordi disse rum er svære at fastholde det synspunkt bliver ofte utiltalende. Moss og ukrudt kan trives. Andre kan gemme plæneklipper og andre plænepleje udstyr i dette rum gør det endnu mere visuelt utiltalende. Framing undersiden af ​​en veranda eller dæk med gitter panel eliminerer denne form for visning samtidig med at tilføje æstetiske værdi.

3 Hæng gittermaster paneler til at skabe skygge og privatliv på verandaen eller dæk. Have rigelig skygge er en del af nydelsen af ​​at have et sådant rum. Afhængigt af hvilken retning ens dæk eller veranda ansigter og af tidspunktet på dagen denne del af hjemmet bruges, kan det blive solrigt og meget varmt. Lattice panel er fantastisk til at blokere ud solen. Oprettelse skygge med gittermaster paneler sænker temperaturen på dækket eller veranda, hvilket gør ophold uden for meget sjovere. Hæng gittermaster paneler pænt og flugter med håndlister for at give det et øje-glædeligt appel.

4 Brug gittermaster paneler til støtte planter i haven. Visse planter i køkkenhaven stole på fast, at vertikale strukturer trives. Tomatplanter vokser bedst med denne form for fysisk støtte. Der er en række produkter på markedet til understøtning planter, men ikke alle af dem tilbyde den æstetiske værdi af et gitter panel.

5 Hang et gitter panel til at vokse vin. Mange husejere foretrækker at dyrke vin på visse dele af ydersiden af ​​deres hjem. Hængende et gitter panel i haven eller som en væg til en veranda eller dæk gør dette muligt uden at lade vin vokse på hjemmet selv. Brug gitter panel til vin vækst at give dit hjem eksteriør et naturligt udseende og samtidig øge skygge og privatliv.

Related Posts