Hvordan til at bygge rapport med klienter

February 2 by admin

Hvordan til at bygge rapport med klienter


Ordet rapport stammer fra det franske ord "reports", som betyder "bringe tilbage", hvilket forklarer den væsentlige gensidig og harmonisk karakter af relationer er kendetegnet ved en god rapport. Giver en tjeneste, du brænder for, sammen med en ægte interesse i dine kunders velbefindende, er et vigtigt første skridt i opbygningen af et ægte rapport, fordi det gør du går den ekstra mil for dine kunder, der til gengæld er mere tilbøjelige til at fortsætte med at bruge dine tjenester og anbefale dem til andre.

Instruktioner

1 Giv en førsteklasses service. Ledelsen konsulent, der tager den ulejlighed at forbinde en klient med nyttige forretningsforbindelser eller kosmetolog, der tilbringer en hel formiddag på en eller andens hår og makeup til en særlig lejlighed tjener loyalitet og goodwill til gengæld.

2 Etablere fælles fodslag. Folk naturligt varme til og føle sig mere trygge ved at nærme dem, med hvem de har noget til fælles. Selv hvis du ikke har meget til fælles med en klient, er det normalt muligt at finde mindst én fælles interesse eller erfaring. Et vægttab konsulent, for eksempel, der afslører sine egne tidligere kampe at slå slaget af bule, vil gøre hende klient føler sig mindre selvbevidst.

3 Mirror ansigtsudtryk, vokal toner og kropssprog. Denne subtile kommunikation teknik vil komme naturligt, når du har oprettet en ægte rapport, men du kan bruge det til at kickstarte et harmonisk forhold. Hvis for eksempel, din klient re taler i en lav tone, vil du gøre ham føle sig mere tryg, hvis du reagerer på hans ord i en lignende tone.

4 Lyt omhyggeligt til, hvad din klient siger til skabe empati og gøre ham føle sig speciel. Gør øjenkontakt, nikke bekræftende, stille relevante spørgsmål og omskrive, hvad din klient har sagt, da han er færdig med at tale.

5 Demonstrer din pålidelighed. Holde dine aftaler og ære dine løfter - især når det ikke medfører økonomisk gevinst - opbygger respekt og tillid.

Related Posts