Typer af lokker til 500 Feet Down Riggers

May 19 by admin

Typer af lokker til 500 Feet Down Riggers


Downriggers er fiskeri værktøjer, der giver oceangående lystfiskere til at præsentere deres lokker til at fiske langt under overfladen. Dybden reguleres kun af længden af kablet på downrigger og størrelsen af den vægt, der anvendes til at trække lokke ind i dybet. De fleste lokker arbejder tilstrækkeligt med Downriggers sat til at fiske 100 til 200 fod dyb. Hvis du ønsker at præsentere lokker så dybe som 500 fod under overfladen, er der særlige faktorer at overveje, når du vælger lokke til at bruge.

Tryk

Ved 500 fod, vandtrykket der udøves på lokkemiddel er 113 Kilogram per kvadrattomme. Hule plast eller blød plast lokker vil blive knust eller smadret flad af disse belastninger. Brug solid metal lokker som skeer eller bly-ledes jigs med hår eller lametta haler, der ikke vil blive berørt af det ekstreme pres.

Glow

Meget lidt lys trænger til dybden af ​​500 fod. Valg lokker, der er fosforescerende vil gøre dem meget mere synlige for de fisk, du forsøger at fange. Konventionel glød-in-the-mørke maling lavet med fosforforbindelser, der reagerer på hvidt lys vil lyse klart for en halv time, hvorefter du bliver nødt til at udsætte det til en anden dosis af lys til at genoplade det. Lokker malet med udvidede glød maling lavet med strontium aluminat vil lyse op til 10 timer, hvis sigtet for ultraviolet lys.

Størrelse

En del af at vælge hvilken størrelse lokke til anvendelse er baseret på matchende foderet de fisk, du håber at fange normalt spiser. Hvis de normalt lever af 8-tommer sardiner, kan en 4 tommers eller 12-tommers lokke ignoreres. Men på grund af den ekstreme dybde, jo større lokke, du bruger, jo flere problemer kan opstå med at sænke lokke ned i dybet og opretholde den korrekte dybde med din downrigger. Så vælg den mindste lokke du tror vil stadig være attraktiv for de fisk, du håber at fange.

scent

Fisk, der lever på store dybder ofte afhængige af deres lugtesans så meget som deres følelse af syne, når de søger bytte. Gnid din lokkemad med en gel-baseret fisketiltrækningsstof eller spidde en lille chunk fisk på en af ​​krogene for at efterlade en duft trail gennem vandet som lokkemiddel er kontrolleret og tiltrække flere markeringer.

Related Posts