Maleri Ideer til Purple Paint

July 16 by admin

Maleri Ideer til Purple Paint


Den varme intensitet røde og den kolde sofistikerede blå kombinere til at producere den overdådige farve lilla. Mørke og mystiske, lilla er en dristig farve til brug for indendørs maling, men de rigtige nuancer og placering kan få et rum til at føle hyggelig og luksuriøs, ikke tung og overfyldt.

Udvalgte Præsentation

Brug fed nuancer af lilla, hvor du ønsker at henlede opmærksomheden på værelset. Bright lilla er til tider visuelt overvældende, så brug dem i form af lamper, puder eller vaser. Hvis du føler dig eventyrlysten, men ønsker ikke for meget af en god ting, prøve at oprette en featured væg. Vælg en væg i et rum, helst en af ​​de korte sider hvis rummet er rektangulært, og male det en levende violet. Hold de tre andre vægge en neutral farve. Du kan også tage malingen prøve med den ønskede lilla på det, og bruge en farve, der er et par nuancer lysere. Undgå at bruge ren hvid for de andre tre vægge fordi kontrasten kan være for disharmonisk. Brug featured væg til at fremvise en opsigtsvækkende møbel eller kunst.

Midnight Oasis

Udsmykning et særligt rum i huset i en varm, sensuel stil minder om den victorianske tendens af at have en eksotisk "marokkanske" værelse. Brug en satin finish maling i en ametyst eller dyb violet farve til en intim indsamling plads eller en formel spisestue. Accessorise med rige teksturer, såsom fløjl puder eller en overpyntet tæppe og juvel-tonet farver. Spejle og polerede metaller reflektere lys og afbalancere de mørkere nuancer. Brug lysere farver til loft og gulv, så rummet ikke ser for mørkt.

Lavender Fields Forever

Duften af ​​lavendel er meget afslappende, men farven på lavendel er visuelt afslappende, hvilket gør den ideel til soveværelser, badeværelser og afslappet opholdsområder. Mal den mest solrige rum i huset i en lys lilla. På malede vægge, bleg lilla kan se mere levende i sollys og lidt mørkere i kunstigt lys, så brug en flad færdig maling én nuance lysere end du oprindeligt havde tænkt. Komplementære farver, såsom lilla og gul, kan føje til en luftig, forår føler som kan lyse hvide.

Moderne monarki

Lilla er forbundet med royalty fordi farvestoffer af lilla engang var kun tilgængelig for de rigeste i samfundet. Du kan oprette en kongelig, men moderne master suite ved at male væggene med en varm blomme eller bordeaux-farvet satin maling. Brug en ren hvid maling til trim. Tilføj sort eller mørkt træ japansk-inspirerede møbler og hvide vinduet forbindinger eller sengetøj. Den sorte og hvide kontrast sætter ud de rige toner af væggene.

Related Posts