Typer af balustrader

November 22 by admin

Typer af balustrader


Et gelænder er en gelænder normalt sætte omkring en trappeskakt eller balkon for at forhindre faldende. Mange forskellige typer af rækværker er tilgængelige til at vælge fra, sædvanligvis afhængig af det materiale, hvoraf balustraden er konstrueret. Før konstruere en balustrade, er det en god idé at gøre dig fortrolig med, hvad dine valg er, før de træffer en beslutning.

Stål

Mange rækværker er konstrueret af stål, som er et holdbart og alsidigt materiale. Stål balustrader kan antage mange forskellige former. Undertiden kan de fremstilles af afrundede eller firkantede stålstænger. Andre gange, kan de være dekorative og udsmykkede, med former og designs skæres i dem. Ofte vil en overpyntet stål balustrade have et træ håndliste kører over balustrading.

Træ

Rækværker ofte er konstrueret af træ. Normalt disse balustrader er lidt mere enkel i design end stål rækværker, normalt består af lidt mere end træpæle beneath et gelænder. Imidlertid kan de stillinger findes i mange forskellige udformninger. De balustrader kan også hugget ind mange designs.

Sten

Stone balustrader bruges mest i luksushuse eller andre buildings.Stone balustrader er lavet på to forskellige måder: udskåret eller støbt. Udhugget sten er dyrere end støbt sten. Marmor er den højeste kvalitet type af sten til rådighed; den er elegant, men ekstremt dyrt.

Polymer

Polymer gelændere er lavet til at ligne sten rækværker men er fremstillet af et billigere og lettere materiale end sten. Disse skinner væsentlige er syntetiske sten, fremstillet af en blanding af kalksten støv, polymerharpiks og pigment. De kommer i en bred vifte af designs.

Polyurethan

Polyurethan balustrader også er et populært valg. De er lette, men også ekstremt holdbart og koster meget mindre end andre rækværk systemer.

Vinyl

Vinyl gør også en anstændig og billig balustrade system. Vinyl er billig, holdbar og lav vedligeholdelse. Det er et godt valg, hvis du ønsker en anstændig udseende, men ikke ønsker at tilbringe en masse penge.

Related Posts