Hvordan til at dekorere en udendørs telt med tyl til en prinsesse fest

April 5 by admin

Hvordan til at dekorere en udendørs telt med tyl til en prinsesse fest


Lav en almindelig telt eller cabana lyst nok til en prinsesse fest med gardiner af tyl. Brug en farve tyl til at blødgøre udseendet af almindelig telt lærred; eller alternative farver af tyl for en festlig effekt og tilføje bånd for et elegant touch. Hæng tyl i løse gardiner til at skabe et palads egnet til en prinsesse.

Instruktioner

1 Mål afstanden fra midten af taget af teltet til hjørnet af taget. Multiplicer denne afstand med 1,5. Tilføj afstanden fra hjørnet til jorden for at den afstand, du netop beregnet. For eksempel: Hvis det er 6 fod fra centrum af taget af teltet til hjørnet af taget af teltet, og 7 fod til jorden fra dette hjørne, vil du ganger 6 med 1,5 for at få 9 og tilføje 7 til få 16 fod. Skær otte stykker tyl denne længde.

2 Fold tyl. Harmonika læg tværs ene ende af hvert stykke tyl i 1-tommer læg. Accordion læg ved at folde tyl i den ene retning og derefter den anden, som om du gjorde et papir fan. Wrap en elastik omkring den plisserede ende, 1 tomme fra slutningen, at holde folderne på plads.

3 Saml de plisserede enderne sammen med en anden stor elastik. Brug snor til at binde bundtet af stof til centrum af teltet. Bind den, så elastikken er mod teltet, for at skjule bandet.

4 Træk to stykker tyl til et hjørne af teltet. Kør stof over den vandrette bjælke af teltet, mellem lærredet og stangen. Køre et stykke på hver side af hjørnet pol af teltet. Lad stoffet til at hænge ned i en blød bue mellem centrum og hjørnet. Bind stoffet i til rammen i hjørnet med et stykke snor. Drape de andre seks stykker til de andre tre hjørner på samme måde.

5 Brug en gård bånd til at binde tyl til hjørne teltpløkker. Bind en stram dobbelt knude halvvejs ned stangen. Træk tyl ud over båndet for at skabe en blød poof. Bind båndet til et attraktivt bue. At den resterende ende af tyl til at flyde frit.

Related Posts