Jeg brug for hjælp med en stak Sink Stopper

May 19 by admin

Jeg brug for hjælp med en stak Sink Stopper


En vask er prop kan fungere i årevis uden forekomst, hvilket gør det noget, du tænker ikke over ofte indtil proppen ikke virker som det skal. Når proppen synes at være fast, kan problemet ikke være sammen med proppen overhovedet, men med en anden del i proppen mekanisme, som løfter proppen op i afløbet og tillader den at falde ind i den lukkede position.

Kontrol af Træsko

Et stort nok tilstoppe i vasken hjerneflugt placeret på det helt rigtige position i afløbet vil holde en pop-up prop fra åbning eller lukning, så det vil blive hængende i én position. For at kontrollere, om en træsko i vasken hjerneflugt, skal du fjerne proppen, hvis det overhovedet er muligt. Med propper, der hænger fast i åben position, kan du som regel bare løfte dem op og ud af afløbet åbning. Det kan være nødvendigt at skrue møtrikken på vasken s afløbsrør og fjern pivot stangen, og træk derefter proppen til at kontrollere for træsko. Hvis proppen fast i den lukkede stilling, undersøger afløbsrøret fra åbningen omdrejningsakslen går i.

Broken Parts

Brudte dele i din sink prop mekanisme vil få proppen til at sidde fast og ude af stand til at bevæge sig. Proppen selv kan være brudt, men du skal fjerne proppen for at finde ud af med sikkerhed. Når du har trukket proppen fra afløb, se på hullet i den nederste del af proppen for tegn på beskadigelse, herunder revner. Drejestangen kan revne eller gå i stykker, som er den del, der faktisk skubber proppen op i afløbet. Begge dele kan udskiftes let, hvis du finder skader.

Loose Screw

En vis skrue i proppen mekanisme kan blive løs, påvirker udførelsen af ​​proppen mekanisme, således proppen bliver fast i afløbet. Når du trækker op eller skubbe ned på løftestangen i toppen af ​​vasken er vandhane, bør det ikke glide rundt under vasken uden at flytte gaflen strop så godt. Hvis du kan se løftestangen bevæger sig uden gaflen rem, stramme skruen i "C" form del af gaflen rem.

Justering af Prop Mechanism

Undertiden problemet med en fast vask prop kommer ned til stopperen mekanismen ikke justeres korrekt. Sink prop mekanismer, ligesom andre mekanismer, kan komme ud af justering med tiden. Du vil måske bemærke vasken s prop ikke længere holder vand i vasken så godt som det gjorde før, hvilket kan også skyldes det kommer ud af justering. Med proppen i lukket stilling, behøver du kun at løsne skruen forbinder gaflen rem til løftestangen og vente på den mekanisme til at nøjes med omkring en til to minutter, før du stramme skruen igen.

Related Posts