Ideer til Door Dekorationer

June 2 by admin

Ideer til Door Dekorationer


Dør dekorationer give de besøgende et første indtryk af dit hjem og den slags indretning, de kan forvente at finde inde. Brug dør dekorationer på din hoveddør giver din indgangen lidt mere personlighed end bare en almindelig dør. Dør dekorationer kan ændres nemt, giver mulighed for kreativitet i din indretning stil. De er perfekte til den lunefulde dekoratør, der ikke kan beslutte, hvad dekorationer de kan lide bedst.

halvdelen Basket

En halv kurv er en alsidig dør dekoration, som du kan tilpasse til dine behov. For at gøre en, købe en kurv, der vil passe på din dør og skæres i halve. Tilføj et stykke pap til bagsiden af ​​det til at lukke den åbne ende. Nu har du en kurv, der kan hænge fladt på din dør, og at du kan udfylde med et udvalg af ting. Det er fantastisk til blomster, eller endda som en erstatning postkasse eller avis holder. Naboer kan slippe noter i det, eller du kan fylde den med en anden indretning element, som du elsker.

Holiday Dekorationer

Din dør er det perfekte sted at vise nogle af dine foretrukne ferie dekorationer. Byg et arsenal af ferie dør dekorationer og ændre dem som en ferie fører til den næste. Overvej en mindeplade til Valentinsdag, en stor påske bunny eller en Santa i julen. Du kan finde døren dekorationer på kunst og håndværk festivaler, og endda big-box butikker omkring tidspunktet for ferien. Bare husk at gemme dem omhyggeligt, så du kan fortsætte med at rotere gennem dem i mange år fremover.

Seasonal Dekorationer

Vælg dekorationer, der svarer med vedtagelsen sæsonen. Nogle gode ideer er at bruge indisk majs bundet med et bånd og hængt på døren gennem efteråret sæson, eller en krans lavet med nedfaldne efterår-farvet blade. Om vinteren, en halv-kurv fyldt med kogler eller en krans lavet af tranebær ser perfekt med sneen. Foråret og sommeren kan bringe årstidens blomster, som du kan tørre og hænge med et bånd på din dør. Brug årstiderne til at inspirere din dør dekoration valg.

Related Posts