Stueplanter den maske Lugte

April 21 by admin

Stueplanter den maske Lugte


Potteplanter kan bidrage til at fjerne lugt og maske dem med en behagelig aroma. Planter arbejde på to måder at fjerne lugt. Potteplanter naturligt genbruge og rense luften, der omgiver dem, som hjælper med at opfriske luften over tid. De maske også lugte som de indføres i miljøet. Der er et par forskellige typer af duftende stueplanter, der udfører begge funktioner.

Geraniums

Stueplanter den maske Lugte


Pelargonier blomstre udendørs, men de kan klare sig godt indendørs så godt, især om vinteren. Mens duften af ​​pelargonier er ikke så stærk som i nogle andre stueplanter, disse planter hjælpe med at bekæmpe lugt med en bred vifte af behagelige dufte. Prøv Chokolade, orange-, pineapple- eller mandel-duftende pelargonier i køkkenet for at maskere mados. Brug citron- eller fyr-duftende pelargonier at maskere lugt i badeværelset eller andre fælles rum i huset. Sørg for at placere dem i nærheden af ​​et vindue, hvor de kan opsuge nogle sollys, og flytte dem udendørs i løbet af foråret og sommeren i mindst et par timer hver dag.

gardeniaer

Stueplanter den maske Lugte


Gardeniaer har en stærk blomstret duft, der kan maskere mange husstand lugte, og fans eller åbne vinduer kan hjælpe med at sprede duften hele et rum. Gardeniaer tage lidt mere arbejde at dyrke indendørs end andre planter, men deres lugt-maskering kvalitet og skønheden i deres blomster gør det indsatsen værd for mange husejere. Hold gardeniaer i konstant indirekte sollys for at holde dem glade, helst i en udestue. Hold dem godt tilpas i temperaturer mellem 12.7 og 15,5 grader C under vinteraftener, snarere end at holde dem i et varmt opvarmet rum.

Pink Jasmine

Stueplanter den maske Lugte


Den lyserøde jasmin er en vinter-blomstrende jasmin, der kan tilbyde en stærk aroma og vokser hurtigt indendørs. Dette er let at pleje-for anlæg har en delikat, men rig blomsteragtige aroma, der vil maskere mados, badeværelse lugte og endda lugten af ​​nymalede værelser. I løbet af foråret og sommeren, repot og beskære tilbage din jasmin. Lad det udenfor i direkte sollys, og befrugte det for at sikre en fuld flor igen til næste vinter.

Related Posts