Sådan bruges en flydende ilt tank

May 19 by admin

Sådan bruges en flydende ilt tank


Når oxygen udsættes for ekstremt kolde temperaturer bliver det en væske. Ilt kan leveres via en komprimeret ilt tank, iltkoncentrator eller en flydende ilt tank i hjemmet. Den flydende ilt tank lagrer oxygen som en væske. Når flydende ilt opvarmes, det bliver til en gas, at en person kan ånde ind i hans lunger med en nasal kanyle. En nasal kanyle er fremstillet af lange plastslange og to tænder, der indsættes i næseborene. Det er vigtigt at forstå, hvordan du betjener dit flydende oxygen delivery system og til at tage visse forholdsregler, når du bruger ilt i hjemmet.

Instruktioner

1 Placer dit flydende ilt tank i et sikkert sted. Sørg for, at det er placeret mindst 8 fod væk fra alle varmekilder, et sted, hvor der ikke er noget rod, væk fra materialer, der kan brænde let, såsom kemikalier, beklædning og olieprodukter.

2 Find stikkontakten ilt på din flydende ilt tank. Tilslut din luftfugter (hvis du har en) til din flydende ilt tank, derefter vedhæfte din nasal kanyle slangen til befugteren. I mangel af en luftfugter, tilslutte din nasal kanyle slangen direkte til ilt udløb din flydende ilt tank. Sæt nasal kanyle benene i din næse og justere den til at passe stramt omkring dit ansigt.

3 Indstil flowmåleren på din flydende ilt tanken til strømningshastigheden værdi ordineret af din læge. Træk vejret ind for at sikre ilt flyder gennem din nasal kanyle.

4 Post "No Smoking, Oxygen i brug" tegn i synlige områder af dit hjem, og ved indgangen til dit hjem for at reducere risikoen for en brand, da ilt understøtter forbrænding. Opbevar din flydende ilt tank i et godt ventileret område. Det frigiver små mængder af ilt i atmosfæren, når det ikke bruges, og ophobning af denne ilt kan forårsage brand.

Related Posts