Sådan bruges en Scunci Easy Braid

April 21 by admin

Sådan bruges en Scunci Easy Braid


Fransk fletning hår kan være en temmelig kompliceret opgave. Det indebærer at holde styr på så mange stykker af hår på en gang, at mange mennesker finder at skabe en fransk fletning til at være for svært og give op. Derfor Scunci skabte Easy Braid, en overkommelig hår stykke, der holder håret på plads, mens du fletter det, og gør oprettelse franske fletninger hurtig og enkel.

Instruktioner

1 Adskil en lille del af hår på toppen af dit hoved, og placer Easy Braid under håret sektion på det punkt, hvor du ønsker, at fletning at begynde. Placering af Easy Braid tættere på din hovedbund vil gøre for en strammere fletning, mens du holder det længere væk fra din hovedbund vil resultere i en løsere stil.

2 Placer 1/3 af den del af håret i 1. spalte af Easy Braid, og adskille resterende hår i to lige store stykker. Placer disse stykker i 3. og 4. slots. Du er nu i udgangsposition.

3 Carry håret fra 4. slot til 2. slot at tømme det 4. slot.

4 Carry håret fra 3. slot til 4. slot at tømme den 3. slot.

5 Carry håret fra 1. slot til 3. slot at tømme 1st slot.

6 Carry håret fra 2. slot til 1. slot.

7 Tag en ny lille streng af hår fra den venstre side af hovedet og føje den til det stykke af håret allerede i 1. slot. Derefter tager en anden lille streng af hår fra højre side af dit hoved og føje den håret i 4. slot.

8 Gentag trin 3-7, indtil din franske fletning har nået den længde, du ønsker det skal være.

9 Divide uanset hår forbliver under Easy Braid i to lige store dele. Placer halvdelen af ​​det i 1. slot og halvdelen i det 4. slot. Gentag trin 3 til 6 en gang mere, så dit hår er tilbage i udgangsposition.

10 Fjern Easy Braid, og sørg for at holde de tre dele af hår adskilt.

11 Braid de resterende hår i en standard fletning.

Related Posts