Sådan Design en Deer Cake

May 19 by admin

Sådan Design en Deer Cake


Uanset om en fødselsdag eller jubilæum fest for en ivrig jæger eller for en brudgom kage ved et bryllup eller stag part, vil en hjort kage legemliggøre kultur hjorte jagt. En hjort tema kage er en passende valg for en mindeværdig dessert, uanset om den tiltænkte modtager er en faktiske jæger eller er kun en hjort watcher.

Instruktioner

1 Bag kagen i henhold til anvisningerne på mix. Bage det i en rektangulær ovnfast fad for at skabe et ark kage. Lad kagen køle helt.

2 Frost hele kagen med hvid glasur.

3 Tilføj et lag af brunt, chokolade rimdannelse i form af et omvendt dråbeformet i midten af kagen, vil dette danne hjorte ansigt.

4 Tilføj mandelformede ører på hver side af toppen af hjorte hoved i den brune frosting.

5 Placer sorte jelly beans i toppen, runde del af tåre dråbe form, som hjorte øjne, og nederst punkt af form som næsen. Tilføj en strimmel af hvide jelly beans oven på de sorte næse slik og omkring øjnene. Deer ses ofte med hvid pels beskriver deres næse og omkring øjnene.

6 Rul brun fondant i to tykke, rektangulære former. Fondant rektangler bør være ca. 4 tommer lang, 1-tommer bred og omkring en 1/4-inch tyk, selv om dette kunne variere afhængigt af størrelsen af ​​kagen.

7 Mold toppen, flade del af hver firkant i en buet punkt. Pull og knibe en eller to sektioner af fondant ud fra den side af midtersektionen af ​​hvert stykke. Strik de nu fremspringende afdelinger, buede punkter. De to stykker fondant bør nu ligne gevirer.

8 Indsæt tandstikkere omtrent halvvejs ind i lejligheden ender af gevirer, modsat den buede, spidse toppe. Halvdelen af ​​tandstikker bør rage under bunden af ​​hver tak. Dette vil give dig mulighed for at indsætte de gevirer i kagen, så de står oprejst. Sæt tandstikkere ind i kage på toppen af ​​hjorte hovedet, så geviret stå op fra kagen.

9 Tegn blade, grene og blade omkring grænsen af kagen ved hjælp gel icing rør i grøn, orange, rød og gule farver.

Related Posts