De bedste elektriske vegetabilske dampere

April 21 by admin

De bedste elektriske vegetabilske dampere


I dagens verden, den sundhedsbevidste foodie har sjældent tid nok til at gøre kvalitet, sunde måltider på daglig basis. Elektriske vegetabilske dampere er et vigtigt redskab for den tid pressede vegetabilsk elsker. Den dampende proces bevarer alle de næringsstoffer mad uden at forurene det med madlavning tilsætningsstoffer. Den rigtige elektriske damper giver foodies at sammensætte nogle ingredienser, indstille en timer og komme videre med erhvervslivet, mens måltid kokke.

Morphy Richards 48.780

De bedste elektriske vegetabilske dampere


Den Morphy Richards 48.780 Intellisteam Steamer er Amazon UK top-nominel vegetabilske damper og nummer et redaktørens valg fra Steamer anmeldelser. Den Intellisteam har en række avancerede funktioner, fra flytbare miljømediumspecifikke divisioner der giver mulighed for ris, grøntsager og saucer skal dampet samtidigt, til en "Instant Steam Production funktion, der giver at have øjeblikkelig madlavning og hjælper meget i at fastholde de vitaminer og mineraler. " Den Morphy Richards 48.780 statskup er dens digitale intelligent timer, der forsikrer ikke blot, at maden tilberedes ordentligt, men at alt er kogt til sine egne specifikationer, således at komponenterne i et måltid er klar på samme tid.

Morphy Richards Food Fusion

De bedste elektriske vegetabilske dampere


Steamer Anmeldelser 'Redaktørens valg nummer to er en anden Morphy produkt, Morphy Richards Food Fusion rustfrit stål damper 48751. The Food Fusion er en tre-differentieret rustfrit stål grøntsag damper, der giver mulighed for flere retter til at blive kogt på samme tid. En separat ris container indeholder mere liberale brug af de tre niveauer, mens bunden af ​​hver bakke kan fjernes for at tillade større ting at være dampet. The Food Fusions stabelbare natur giver mulighed for nem opbevaring og minimal brug af rummet.

Russell Hobbs

De bedste elektriske vegetabilske dampere


Russell Hobbs 15071 3 Tier 9 Liter White Food Steamer er en Amazon UK 2010 bestseller. En enklere vegetabilsk damper end sine Morphy kolleger, Russell Hobbs damper er holdbart plast, til vask bekvemmelighed. Dens damp rum byder tud adgang, så vandet kan nemt hældes i og uden demontering komfuret før og efter hver brug. En 75-minutters timer og synligt vandsøjle tillader store madlavning projekter og nem overvågning af dampende proces.

Related Posts