Hvordan at rengøre en vallak s kappe

April 21 by admin

Hvordan at rengøre en vallak s kappe


Selvom det ikke er den mest attraktive af opgaver for de fleste mennesker, er det vigtigt at rense din vallak s kappe mindst hver sjette måned. Dette vil hjælpe med at forhindre en ophobning af Smegma, kombinationen af skællet hud og smøreolie frigivet fra din hests talgkirtler. Fjernelse af denne Smegma før det opbygger forhindrer irritation og mindsker muligheden for infektion.

Instruktioner

1 Tag din hest hoved krave og føre ham til hans stabile eller andet sikkert område. Bind ham til et slips op ring eller hvad andet armatur du normalt bruger, og at han er bekendt med.

2 Trim dine fingre forsigtigt med et søm trimmer og vask dine hænder grundigt med sæbe og vand og skyl dem. Tilsæt 1 spsk af meget mild flydende sæbe til en spand varmt vand. Ryst denne væske grundigt med hånden, indtil det bobler eller skum. Wet hænderne godt med denne sæbevand væske.

3 Approach din hest langsomt i en rolig måde, da det er ekstremt vanskeligt at rengøre kappen af en ivrig hest. Stå ved siden af ​​hans lænder med din krop hvile mod ham, og dit ansigt peger mod hans hoved. Stående på denne måde, vil betyde, at du er opmærksom på pludselige, og potentielt farlige bevægelser fra din hest.

4 Hvil din hånd let på hestens mave og skub det tilbage, indtil den møder skeden. Smør ydersiden af ​​hestens skede med din sæbevand hånd blidt smøre ud og trække væk enhver tør Smegma.

5 Re-sæbe dine hænder og forsigtigt stikke fingrene i åbningen i slutningen af hans kappe. Flyt dine fingre frem og tilbage og fra side til side omkring indersiden af ​​skeden og omkring hovedet af penis, re-soaping dine hænder ofte og trække enhver crusty Smegma du føler.

6 Re-sæbe dine hænder og meget forsigtigt indsætte dit lille finger ind i urinrøret, åbningen i slutningen af hestens penis, og føler opad. Hvis du føler en "ært" forsigtigt arbejde det ud af urinrøret. Denne "ært" er en ophobning af Smegma der skal fjernes for at den ikke forårsage infektion, og vil blive placeret mindre end en tomme inde i urinrøret.

7 Skyl hele kappe område med rent vand ved hjælp af en slange eller ren svamp. Sørg for at skylle både det ydre og indre af skeden. Rens dine hænder og underarme grundigt med sæbe og vand.

Related Posts