Sådan Forbered en fiskestang

May 19 by admin

Sådan Forbered en fiskestang


Forberedelse af en fiskestang er en del af den grundlæggende vedligeholdelse, der går med fiskeri. Hvorvidt stang og hjul er nye og skal set-up for første gang, eller gamle linje er blevet fjernet, så nye kan installeres, forbereder en pæl er en nem proces. En simpel knude og nogle grundlæggende forståelse er alt, der kræves for en vellykket udarbejde en fiskestang til din næste udflugt på vandet.

Instruktioner

1 Fastgør en hjul til hjul sæde af stangen. Placere et spolehjul under stangen håndtag og en casting hjul på toppen af ​​håndtaget. Skub foden af ​​rullen fremad, indtil den er indsat i låseringen eller håndtag afhængigt stangen model. Spænd den bageste låsering ved at dreje den med uret.

2 Vælg et pund test af linje, der er egnet til de arter af fisk, du vil forsøge at fange. Lille ørred, for eksempel, vil diktere anvendelsen af ​​2- til 6-pund test, mens en sø bas vil kræve mindst 8 pund test linje. Feed linje ned gennem lineledere begynder ved spidsen af ​​stangen og arbejder ned til håndtaget.

3 Feed den frie ende af linjen gennem linjen guide af en støbning hjul eller åbn kaution på en spinning hjul. Wrap linjen omkring spolen af ​​rullen, så 6 til 7 inches af linje strækker sig forbi spolen.

4 Fastgør linje til spolen med en Arbor knude. Binde knude ved at danne en overhånd knude med den frie ende af linjen, så krogen passerer rundt hovedlinen. Bind en anden overhånd knude med kun den frie ende, fugte knuden og træk ned tæt mod spolen på rullen.

5 Tag fat i linjen foran rullen og anvende let spænding. Luk kaution på en spinning hjul. Drej håndtaget på rullen for at begynde spooling linje på spolen. Fortsæt med at dreje spolen håndtaget, indtil spolen er fyldt med linje lidt mere end 3/4 fuld. Skær linje fri fra fyldstof spool forlader 3 til 4 frem til linje strækker sig fra enden af ​​stangen.

Related Posts