Hvordan virker en MOSFET transistor arbejde?

April 21 by admin

Hvordan virker en MOSFET transistor arbejde?


MOSFET transistorer er de mest populære typer af halvledere dag. MOSFETs har i realiteten erstattet bipolære transistorer især i barske elektriske miljøer, der ville ødelægge bipolære transistorer.

digital

Ved effektivt at blokere enhver jævnstrøm (DC) i at flyde i kanalen, MOSFETs reducere strømforbruget og give mulighed for store impedanser eller modstand, som igen resulterer i en høj fanout kapacitet. Denne isolation mellem gate kanalen bruges af designere til at forbedre ydeevnen.

Analog

Da MOSFET'er kan betjenes ved nul gate nuværende spændinger samt nul drain-source spænding, er de ideelle koblingsudstyr. Derudover kan de være ætset på en siliciumchip til at fungere som præcision modstande og kondensatorer, fødslen for at fuldføre analoge kredsløb på en enkelt chip.

Som Skifter

Drivspændinger anvendes til gaten terminal af en MOSFET kan anvendes til at slå en MOSFET ON eller OFF. Hastigheden for omskiftning kan også drives og giver mulighed for passage af både høje og lave strømme. Denne kontrol over MOSFETs gør dem mere effektive som skifter i forhold til bipolare junction transistorer.

Related Posts