Hvordan man opbygger et Fast Go Kart

October 22 by admin

Hvordan man opbygger et Fast Go Kart


Go Kart bygning er en sjov og temmelig billige tidsfordriv for mennesker, der nyder bygning og ridning. Disse små køretøjer er som regel bygget med en stålramme, men de kan også være konstrueret med materialer, som du ofte kan finde liggende rundt en junk værftet. At have en konstruktion prisklasse sted mellem £ 32 og £ 975, kan Go Kart bygning være en forholdsvis billig hobby.

Instruktioner

1 Vælg et design plan. Go Kart s kan bygges ved hjælp af en Go Kart kit, såsom Go Kart Kit eller StingRay. Du kan også bygge en Go Kart med en ramme bygget af skrabe træ, drevet af en gammel plæneklipper motor. Gratis diagrammer og byggeplaner kan downloades fra GoKartGuru.com og diyGoKarts.com.

2 Konstruer rammen. Den mest almindelige metode til at bygge en ramme er ved at svejse stykkerne sammen. Men hvis du arbejder på et strammere budget eller begrænsede ressourcer, kan du bygge din ramme af træ.

3 Installer de trækkende forsamlinger. Skær akslerne til den relevante forlænge til din Go Kart og montere fælge og hjul. Fastgør styrestang til drivakslen er trækstænger og bolt styre- komponenter på plads på rammen.

4 Bolt gas- og bremsepedaler til bunden af rammen. Slut bremsesystemet kabel og gas (gas) kabel til de relevante pedaler. Gaskablet er tilsluttet motorer gasspjæld, bremser kablet er sluttet til bremse- mekanismen.

5 Monter motoren, bremser og gasspjæld forsamlinger. Identificere de bore huller til motorophæng ved at sprøjte en lille mængde maling på hullerne i motorblokken og sidder det på motoren mount. Vent ca. et minut, før du fjerner motorblokken - malingen vil forblive på de steder, hvor du har brug for at bore huller til at montere motoren.

6 Installer sædet ved at bygge en strand til at tjene som sædets ramme. Fastgør pude og bolt rammen sæde på plads.

7 Installer bundpladen ved at bolte ark på plads.

Related Posts