Sådan Smør et Shimano Stradic 2500 Reel

May 19 by admin

Sådan Smør et Shimano Stradic 2500 Reel


Shimano Stradic 2500 er en medium-duty spincasting hjul til ferskvandsfiskeri. Den åbne-faced design hjælper linjen flyve fra spolen til præcis støbning under en række forskellige forhold for fiskeriet. Shimano anbefaler regelmæssig rengøring og vedligeholdelse af Stradic med hjul olie til at smøre centrale punkter.

Instruktioner

1 Rengør ydersiden af rullen med vatpinde dyppet i sprit til at fjerne grus, snavs og mineralforekomster fra vandet før smøring af Stradic hjul.

2 Fjern spolen fra spolen ved at skrue træk knop på toppen af spolen og afløftning spolen.

3 Rengør inde i spolen hus med en vatpind, derefter anvende to til tre dråber hjul olie på akslen, hvor det kommer ind i spolen boliger.

4 Skru låsegrebet modsat håndtaget til at fjerne håndtaget forsamling, så svaber inde i gevindhul med en ren vatpind.

5 Place to til tre dråber olie i hullet til rullen håndtaget og en anden to-tre dråber i den ydre ring omkring hullet for håndtaget.

6 Tør håndtaget aksel med en ren klud, sæt håndtaget og fastgør den med låsning knop på den modsatte side af rullen.

7 Skru gevind stik øverst til venstre af håndtaget for at åbne vedligeholdelse port. Påfør en til to dråber hjul olie i vedligeholdelse port til at smøre den interne gear mekanisme, så skru proppen tilbage over havnen.

8 Tilføj en dråbe eller to af olie til bail samling, som er metaltråden, der løber halvvejs rundt om spolen. Den fjederbelastede bail samling har to punkter, hvor tråden forbinder til bøjlen. Smør hvert punkt med olie, derefter åbne og lukke kaution flere gange for at arbejde smøremidlet i hængslerne.

9 Tør rullen med en ren klud for at fjerne overskydende smøremiddel før opbevaring udstyret eller genmonteres til en fiskestang.

Related Posts