Sådan Vind Fishing Linje på en spole

May 19 by admin

Sådan Vind Fishing Linje på en spole


Der er en vis spænding at tilslutte, kæmper og landing en fisk. Og det er præcis, hvad de fleste mennesker billede, når de mener om fiskeri. Men der er en masse, der går ind at komme til dette punkt. Winding fiskesnøre på en spole er en af de vigtigste skridt, da det er forbindelsen mellem lystfiskeren og stenbrud.

Instruktioner

1 Sæt fiskeri hjul på en fiskestang. Under stang og hjul fastgjort forenkler processen.

2 Vælg en ny spole af tråd og fjerne mærkaten, der anbringer linjen til spolen.

3 Grib enden af snøren og før den gennem spidsen af fiskestang og derefter gennem hver af de guider på stangen.

4 Flip åbne kaution, hvis du spoole linje på en roterende hjul. Hvis du spoole en baitcasting hjul, satte linje gennem den linje guide på forsiden af ​​rullen. Hvis du spoole en Spincast hjuls, fjerne ansigtet af rullen ved at dreje den mod uret og tråd linje gennem linjen guide.

5 Guide linjen omkring spolen på rullen. Pak det omkring to gange, og derefter binde en knude, så linjen er flad og tæt mod spolen. Skær eventuelle ekstra linje over knuden.

6 Luk kaution, hvis du bruger et roterende hjul. Hvis du bruger en Spincast hjuls, sætte rullen ansigt tilbage på rullen ved at dreje den med uret. For alle hjulene drejes rullen håndtaget med uret for at vikle den linje på rullen. Fortsætte hermed indtil linien er omkring 1/8-inch under kanten af ​​rullen spolen.

7 Brug en saks til at klippe linjen mellem enden af stangen og spolen af linjen. Der bør være omkring en fod af linje hængende fra spidsen af ​​din stang.

Related Posts