Sådan Lay Hardibacker

May 17 by admin

Sådan Lay Hardibacker


Hardibacker er en type cementplader almindeligt installeret i høj fugtighed områder. Det er oftest installeret på gulve i badeværelser. Dette materiale leveres i 3-fods-by-5-fods stykker og er fastgjort til undergulvet. Fliser eller andet gulvmateriale lægges derefter oven på Hardibacker. Materialet vil hjælpe med at beskytte det indre af ethvert hjem fra hævelse, råd eller anden nedbrydning forårsaget af vandskader. Det er let at installere med skruer lavet specielt til det.

Instruktioner

1 Indstil et niveau på undergulvet at kontrollere, at det er firkantet og niveau. Undersøg alle beklædningen at sørge for der er ingen skader på nogen af ​​arkene. Børst støv og snavs fra området med en kost og støv pan.

2 Mål længden og bredden af gulvet i rummet. Skriv ned hvert nummer og formere de to sammen for at få den samlede firkantede optagelser af lokalet. Divider antallet med kvadratet optagelser af et ark Hardibacker, hvilket er 15, til at regne, hvor mange plader vil være behov for.

3 Spread tyk tør-sæt mørtel langs hjørnet af lokalet, hvor det første ark vil blive installeret. Spred det ud med en murske. Glat overfladen, indtil det er endda på tværs. Indstil det første ark Hardibacker oven af ​​mørtlen på hjørnet efterlader et hul på 1/8-inch fra kanten af ​​væggen til ekspansion.

4 Drive Hardibacker skruer hver 8 inches i hele arket. Hold skruerne mindst 2 inches fra hvert hjørne af Hardibacker og 3/4 tommer fra kanten. Indstil til fastgørelse hoveder flugter med overfladen af ​​Hardibscker ved kørsel dem på plads.

5 Spredt ud mørtlen i næste sted og placere det andet stykke Hardibacker siden af den første, efterlader et hul på 1/8-inch mellem de to for at give mulighed for ekspansion. Installer denne stykke og alle de resterende stykker på samme måde, indtil de når enden af ​​den første side.

6 Mål og mærke på den sidste brik i den første side, hvor snittet skal være mulighed for det til at passe. Line up en T-felt på mærket. Score langs mærket med en hobbykniv. Gentag processen, indtil bestyrelsen kan klikkes i to. Installer denne stykke ligesom de foregående stykker blev installeret og fortsætter på samme måde, indtil rummet er færdig.

Related Posts