Gør oleanderbuske Ligesom sur jord?

May 19 by admin

Gør oleanderbuske Ligesom sur jord?


PH niveau af jord er en nøglefaktor i sundhedssektoren af planterne. En forkert afbalanceret jord kan svække en plante vækst og gøre den modtagelig over for en række sundhedsproblemer. Oleanderbuske vokser bedst i jord, som har et lavt indhold syre.

Alkaline Jordbunden

Indlæring af pH-skalaen til test jord er vigtig for gartnere. PH-skalaen går fra 0 til 14, med 7 er neutral. Jord med en pH-værdi på 0 til 6 sure, med lavere tal indikerer en højere syreindhold. Tal fra 8 til 14 er grundlæggende eller alkalisk, med højere tal, der angiver større alkalinitet. Oleander buske vokser bedst i jord med en pH på 5,0 til 7.

Håndtering af jordens surhedsgrad

Selvom oleanderbuske behøver kun en lille mængde syre til at vokse, vil opretholde en konstant pH sikre oleander bush forbliver sund og producerer blomster og blade hvert år. Et antal måder er tilgængelige til at tilføje surhedsgrad til jorden, hvis det er blevet for basisk. Gødning med ammonium eller urea gøre jorden mere sur, som gør rådnende organisk materiale, såsom kompost, ifølge Clemson Cooperative Extension.

jordtyper

Den type jord, i hvilken en oleander dyrkes påvirker pH over tid. Den slags sten og organisk stof, hvorfra jorden blev dannet er nøglen til at skabe pH-niveau. Selvom nerier vokser godt i en række forskellige jordtyper, kan disse jorde ændre pH over tid. Årlige jord test hjælper gartnere opretholde ordentlig pH-niveauer.

Vand

Vand påvirker også pH. Nedbør udvaskes næringsstoffer, gødning og kemikalier, men sure regn bidrager også til syreindhold. Kraftig regn kan dramatisk ændre pH, hvilket fører til et større behov for gødning. Vand oleander bush mindst en gang om ugen, men undgå over-vanding at forhindre pH-ændringer.

Related Posts