Kreative Skole Cardboard projektideer

April 21 by admin

Kreative Skole Cardboard projektideer


Indsamling forsyninger klasseværelset kan være hårde, når uddannelsesbudgetter er blevet reduceret. Det allernødvendigste er taget hånd om først, mens andre emner såsom håndværk forsyninger eller pædagogisk legetøj falder af i svinget. Du kan bruge lidt opfindsomhed og drej papkasser der leverer forsendelser i klasseværelset projekter, der går sammen med din timeplan.

Indstiller teater

Pap kan være en kæmpe tomt lærred. Når din skole eller klasseværelse modtager store stykker pap, læg den til side, indtil du har nok brikker til at skabe et teater sæt. For eksempel, hvis du studerer Romeo og Julie, instruere de studerende til at lave en mini-slot. De kan spore et slot ved frihåndstegning eller ved hjælp af en stencil. Dernæst har de skåret ud mønsteret og male slottet for et øjeblik teater sæt. De studerende kan udføre scener fra stykket foran sættet. Andre elementer såsom gaffatape og bånd af tunge pap kan tjene som understøtninger på bagsiden af ​​apparatet.

pap Guitar

Pappet guitar starter med en skotøjsæske. Eleverne bruger en kop kaffe dåse eller andet cirkelformet genstand at spore et hul i toppen af ​​skotøjsæske og skære det ud med en saks. Strengene for pap guitar kan være elastiske bånd, der er fastgjort med push pins. Når sikring af elastikker, skal du sørge for at placere dem over hullet og sikre dem tilstrækkeligt langt fra hinanden, så der er en vis spænding. Hver streng skal være lidt strammere end den næste, så du hører forskellige musikalske noter. Studerende dekorere deres guitarer med byggeri papir, maling, glitter, piberensere og andre håndværk forsyninger.

pap Sled

Hvis du bor, hvor der er sne på jorden i frikvarteret, kan du få de studerende lave en pap slæden. Efter at nedbryde en stor papkasse, vil de studerende skåret fri den største side, så de står tilbage med en fladskærm. Punch to huller på den ene side af kassen. Feed et stykke reb gennem hver af disse huller og binde en knude på undersiden af ​​pappet, således at rebet ikke glider tilbage gennem hullet. Endelig gnide et stykke sæbe på undersiden af ​​kassen, indtil et tykt lag af sæbe er tilbage på kassen, hvilket gør det glat.

diorama

Få eleverne skabe en diorama for et emne, du studerer i klassen. For eksempel til Paul Revere berømte tur, starter med en skotøjsæske. Hvil den skotøjsæske i det side med låget. Du har nu en mini-sæt, inden for hvilken de studerende kan arbejde. Ved at male og bygge miniature figurer af ler, kan de fylder kassen til at skabe deres scene. Ved hjælp af dette eksempel, kan en elev lave en ler hest og ler Paul Revere figur, og male bagsiden dråbe 17. århundrede huse på bagsiden af ​​kassen. Saml merchandise bokse samt boot og / eller skoæsker over en periode på flere uger, før du begynder projektet

Related Posts