Sådan installeres en Face Plate

September 1 by admin

Sådan installeres en Face Plate


Face plader, også kendt som switch plader, surround elektriske stikkontakter for at beskytte stikkontakter mod snavs og fugt, holder stikkontakten sikkert at bruge. Ansigt plader skal fjernes for en række årsager: Det kan være nødvendige reparationer på elektriske sokkel, kan den gamle frontpladen skal udskiftes eller frontpladen kan være nødvendigt at blive fjernet til maling en væg. Uanset grunden, installere en frontplade kræver kun ét værktøj.

Instruktioner

1 Sluk elektricitet til udløbet, hvor forpladen vil blive installeret. Gå til sikringsboksen og finde, hvad kontakten slukker for strømmen til stikkontakten du skal arbejde på. Sluk for strømmen til hele huset, hvis du ikke kan finde kontakten til den nøjagtige stikkontakt. Selvom installere en frontplade kan ske uden at slukke for strømmen, er det stærkt anbefales elektriciteten er slukket, før du fjerner eller installerer en frontplade for at undgå risikoen for elektrisk stød.

2 Juster frontpladen over stikkontakter, hvor de vil passe ind i hullerne på frontpladen. Når frontpladen er linet op med plug sockets, skal frontpladen ligge flugter mod væggen.

3 Sæt de små skruer, der fulgte med frontpladen gennem hullerne i frontpladen. Hold forpladen mod væggen, med den samme hånd, der holder en skrue i et hul gennem planskiven.

4 Brug en lille, flad skruetrækker til at dreje lille skrue i gennem frontpladen. Sørg skruegevindene er på vej ind i skruehullet på el outlet.Take stor omhu for ikke at over-stramme skruen, som du lægger frontpladen. Frontpladen kan revne eller bøje, hvis skruen er over-strammet.

5 Brug din skruetrækker til at synke skruerne halvvejs i, hvis frontpladen har mere end én skrue. Afslut jobbet ved at skrue alle skruer i helt, idet man ikke over-stramme.

Related Posts