Sådan ombygge en læder kuffert

April 21 by admin

Sådan ombygge en læder kuffert


Læderkufferter omtales ofte som damper kufferter fordi de bruges til at blive anvendt til damp båd fart. Istandsættelse af læder på en læder kuffert er en enkel proces, som alle kan gøre. Steamer kufferter gøre vidunderlige tilbehør og borde til en rejse-inspirerede udsmykning stil. Gendannelse læderet vil gøre stammen brugbare igen, og øger også sin værdi.

Instruktioner

1 Hæld en lille mængde af sadel sæbe på en blød klud. Arbejde renere og kluden i overfladen af ​​læder for at fjerne alle spor af olie, snavs og fedt fra overfladen af ​​stammen. Jo ældre stammen er, jo længere vil det tage. Fortsæt med at tilføje mere renere, ved hjælp af flere klude, indtil kluden kommer væk helt rent.

2 Påfør en lille mængde af neetsfoot olie til en ren, blød klud. Arbejde olien ind i overfladen af ​​læderet indtil stammen ikke vil absorbere mere olie. Tørreren og ældre stammen er, jo mere sandsynligt er det, at acceptere store mængder af olie. Når du har anvendt olie, tørre overskydende med en klud. Lad olien suge ind i læderet i 24 timer.

3 Lim eventuelle løse stykker af læder tilbage på stammen. Anvende en lille mængde skjul lim til stammen under læderet. Brug vægte for at holde læderet stykker mens limen tørrer. Kun lime et par stykker af læder ned ad gangen, der arbejder på en side ad gangen. Du kan slå hver side opad under tørring tid, hvilket gør det lettere for den lim til at klæbe til overfladen af ​​stammen. Tillad limen tørre i mindst to timer før fjernelse af vægte.

4 Arbejde nogle læder balsam ind i læderet, når alle limen er tør. Dette vil beskytte overfladen af ​​læderet tørrer ud i fremtiden, og vil også hjælpe med at beskytte læderet mod fugt og pletter. Betingelse læderet om to gange om året for at bevare sin blødhed og fleksibilitet.

Related Posts