Hvad er årsagerne til Exudativ Ascites?

January 27 by admin

Hvad er årsagerne til Exudativ Ascites?


Exudativ ascites er en form for hævelse i bughulen af maven. Denne betingelse er ofte tegn på mere alvorlige sundhedsmæssige betingelser og kan indtræden langsomt uden at patienten bemærke eller oplever symptomer, indtil tilstanden er ganske avanceret. Ifølge Wellsphere, antikke samfund mente ascites at være en straf fra guderne for ed-breaking.

Kræft

Kræft af de abdominale organer eller bughulen kan forårsage væskende ascites. Ifølge MedicineNet, udseendet af abdominal hævelse er indikativ for fremskreden cancer. Berørte organer svulme, producerer væske, der samler sig i bughulen. Det kan ikke være mærkbar i starten, men som sygdommen skrider frem, vil du bemærke en bule vises på dine fløjene. Ascites, der er klart synligt som en udspilet bughulen er i sin mest fremskredne stadier.

pancreatitis

Kronisk betændelse i bugspytkirtlen kan være ansvarlig for ekssuderende ascites. Det er primært flydende lækage fra en dårligt fungerende bugspytkirtel forårsaget af langvarig alkoholmisbrug. Opbygningen af ​​væske kan forårsage hypertension i en trange rum som bughulen forårsager blokeringer og udspænde bugvæggen. Ascites af denne type kan også være forårsaget af fysisk traume, hvor funktionaliteten af ​​organet er formindsket og hævelse forekommer.

serositis

Serositis er betændelse i de alvorlige væv i kroppen såsom lungerne, abdominal foring eller hjertet. Stigende stress er placeret på andre organer i kroppen, når serositis forekommer. Hævelsen af ​​bughulen fører til udsivning af væske, som kan ophobes i bughulen forårsager ascites. En betændt hjerte eller lunger kan forårsage denne betingelse så godt, men generelt har mere alvorlige symptomer, såsom åndenød eller hjerteanfald.

arvelig Angioødem

Hereditært angioødem er en genetisk videregivet hævelse af det subkutane væv. Hævelse er primært begrænset til ansigt og slim kirtler selvom hurtig hævelse kan forekomme i bughulen. Når dette sker, abdominal foring kan rive afdrypning i bughulen og forårsager ascites.

Related Posts