Hvordan man laver et bryllup hestesko

April 29 by admin

Hvordan man laver et bryllup hestesko


Der er mange traditioner til bryllupper, der kommer fra gamle overbevisninger eller overtro som centrum på at bringe lykke til bruden og gommen. Nogle af disse traditioner omfatter tidløse "noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt." Et symbol, der bringer held og charme er hestesko. Bring lykke til de nygifte, og gøre et bryllup hestesko til parrets hjem ud af en autentisk jern hestesko og et par håndværk forsyninger.

Instruktioner

1 Fjern snavs eller rust fra hestesko med en jern pensel. Tør eventuelt støv på grund af fjernelse med et rent håndklæde.

2 Vask jern hestesko med varmt vand og flydende opvaskemiddel. Tørre helt.

3 Spray ren hestesko med et rustbeskyttelsesmiddel. Påfør et lag primer til hesteskoen, lade primeren tørre i en til to timer.

4 Paint ene side af hesteskoen med acryllatex sølv maling. Lad siden tørre i to timer før maling den anden side.

5 Bind hvid satin bånd i en sløjfe. Placer en lille prik af varm lim på den ene side af enden af ​​hesteskoen, og fastgør den ene ende af båndet. Tryk på båndet til den varme lim til at fastgøre på plads; bruge enden af ​​en fast genstand til at holde limen på plads, så du ikke brænder fingrene. Gør det samme med den anden side af båndet.

6 Wrap bånd omkring udgangen af hesteskoen to gange. Placer en anden prik af varm lim på båndet, du viklet rundt hesteskoen, og fastgør den mister bånd til limen. Sørg for at vikle båndet så det ender på bagsiden af ​​hesteskoen. Gør det samme på den anden ende af hesteskoen.

7 Lim håndværk krystaller til midtpunktet af hesteskoen. Space dem lige langt fra hinanden. Brug tre til fem krystaller, afhængigt af størrelsen og dine præferencer.

Related Posts