Sådan Set Up en hjemmelavet Waterfall

September 5 by admin

Sådan Set Up en hjemmelavet Waterfall


Holde en velholdt gård med træer og blomsterbede er noget, som mange husejere sætter en ære i. Hvis du gør det kan gøre din værftet en mere attraktivt og behageligt sted at være, og samtidig bringe dig tættere på naturen. Du kan yderligere forbedre din værftet ved at bygge en hjemmelavet vandfald. Et vandfald giver en aktiv funktion i din værftet, med den beroligende lyd af strømmende vand og synet af vand, der flyder over klipperne.

Instruktioner

1 Tegn en grov skitse af vandfaldet og stream seng og dens placering i din værftet. Opbygning det i en bakkeskråning giver dig mulighed for at drage fordel af jorden naturlige hældning. Også tage hensyn til, hvor højt du vil have vandfaldet at være. Hvis du ønsker en rolig, blid vandfald, begrænser højden til mellem 2 og 4 inches. For et vandfald højt nok til at drukne ud omgivende lyde, gør det mindst 10 inches høj.

2 Marker placeringen af de øvre og nedre damme og strømmen seng på jorden med spraymaling. Efter at vandet strømmer ned vandfald fra den øvre dam ind i den nedre dammen, vil det blive pumpet tilbage til den øvre dam.

3 grave huller til damme. Den nedre dam bør være mindst 6 inches dybere og 2 fødder bredere end bassinet, der skal indeholde pumpen.

4 Opdel væggene i plastic bassinet i tredjedele ved at trække linjer på siderne. Bor huller i siderne af bassinet hver 4 inches at tillade vand at strømme igennem. Bor 2-tommer-dækkende huller i den nederste tredjedel af bassinet, 1-tommer-dækkende huller i midten og huller 3/8-inch-dækkende i den øverste tredjedel.

5 kig ind i hullerne gravet for damme og fjerne alle sten eller andre skarpe genstande. Dække jorden i hullerne med landskabspleje stof, efterfulgt af gummi liner. Brug nok af hvert materiale at udvide omkring 2 fod forbi kanterne af hullerne på alle sider.

6 Placer bassin i midten af bunden dammen. Indstil pumpen ind i midten af ​​bassinet og fastgør vandlinjen.

7 Placer knust sten i hullerne mellem siderne af hullet og bassinet. Kør vandlinjen til den øvre dam.

8 udgrave jorden mellem de to damme til vandfaldet. Grave dybt nok ned i jorden for at matche vandfaldet højde - 8 inches for en 8-tommer vandfald eller 10 inches for en 10-tommer vandfald. Byg et plateau på toppen af ​​vandfaldet, der måler mellem 6 og 12 inches lang.

9 udgrave vandløbet til en dybde på 6 til 8 inches. Byg et fladt område omkring 12 inches lang i bunden af ​​vandfaldet til at bremse hastigheden af ​​det strømmende vand.

10 Lay landskabspleje stof over jorden i vandløbet, ved hjælp nok til at strække sig omkring 2 fod på begge sider. Dæk landskabspleje stof med en gummi foring og tilføjer et ekstra stykke gummi foring i bunden af ​​vandfaldet.

11 Place kampesten langs kanten af åen sengen, hvor vandfaldet ligger. Læg et ekstra stykke liner under kampesten.

12 Påfør sort ekspanderende skum fugemasse til bunden af de flade sten, der vil være de spill sten i bunden af vandfaldet, og derefter placere stenen på foringen ved bunden af vandfaldet.

13 Fyld mellemrummene mellem kanterne af åen seng og spill sten med grus og små sten. Dække området med skummet fugemasse til at udfylde eventuelle huller og tvinge vandet til at strømme over stenene. Lad fugemasse til at indstille i det angivne tidsrum.

14 Kør vand fra din have slange ned ad åen sengen for at se, om der er nogen steder, hvor vandet ikke flyder over stenene. Tilføj mere fugemasse til stenene, hvis nødvendigt.

15 Cover eventuelle resterende synlige områder af liner med små sten og grus at camouflere det.

16. Fyld den øverste dam med vand, og derefter placere din slange i toppen af åen sengen og køre vand ned det indtil den nederste dam er fuld.

17 Tænd pumpen og løber vand fra vandpumpen linje ned gennem vandløbet, indtil det er klart, og derefter sætte vandlinjen tilbage i den øvre dam.

Related Posts