Hvordan man laver en Fishing Trav Linje

May 19 by admin

Hvordan man laver en Fishing Trav Linje


Trav linjer kan være en effektiv måde at fange havkat. En trav linje er en lang ledning tejner med mange kroge, lystfiskeren blade bundet til banken i begge ender. Trav linjer har fordelene af ikke kræver lystfiskeren at være til stede for at se linjerne, og fange mange fisk ad gangen. Ved fiskeri efter havkat, er det bedst at binde trav linje ud om aftenen, og derefter kontrollere det i morgen.

Instruktioner

1 Bind en tønde svirvel til slutningen af en flettet line ved hjælp af en Palomar knude. Lav en lille løkke i den linje, tråd løkken gennem tønde drejestol øjet, derefter binde en overhånd knude i linjen og bringe løkken over enden af ​​drejestol.

2 Strip cirka fire fødder linje fra spolen af fiskesnøre, og lave en løkke, der hænger ned omkring to fødder.

3 Grib løkken foroven, så binde en overhånd knude med løkken, efterlader omkring to fødder loop dinglende.

4 Træk krogene onto dropper sløjfer ved at skrue enden af løkken gennem krogen øjet, derefter bringe løkken over krogen bøje, så enden af løkken sidder tæt mod akslen.

5 Pak linje rundt om kaffe kan, og krogen over læben af dåsen, så det ikke kan urede. Fortsæt binde dropper loops og tilføje kroge hvert fjerde eller femte fødder. Når du kommer til slutningen af ​​linjen, vedhæfte en anden tønde svirvel med en anden Palomar knude.

Related Posts